palveluehdot

Autopalvelu Lehtinen vastaa autojen siirroista.

Palvelun tilaaja on asiakas, joka tilaa Autopalvelu Lehtiseltä katsastuksen, huollon tai muun palvelun ja tilatessa sitoutuu näihin ehtoihin.

Palvelu maksetaan aina ajoneuvon noutohetkellä. Muissa tapauksissa Autopalvelu Lehtinen ei vastaa asiakkaalle mahdollisesti koituvista myöhästymisistä tai peruutuksista.

MAKSUTAVAT: Palvelun voi maksaa käteisellä tai kortilla (yleisimmät pankki- ja luottokortit)

SIIRRETTÄESSÄ ASIAKKAAN AUTOA

Autopalvelu Lehtinen vastaa autoon ja sen varusteisiin tulleista vahingoista mahdollisessa kolaritilanteessa tai muussa liikennevahingossa seuraavin ehdoin.

1. Asiakkaan auto siirretään ajaen.

2. Autoa käytetään vain sovittuun tarkoitukseen.

3. Autopalvelu Lehtinen tarkastaa ajoneuvon aina ennen liikkeelle lähtöä asiakkaan kanssa. Mahdolliset vauriot voidaan kuvata. Mikäli auto on likainen, lumen ja/tai jään tai muun vastaavan peitossa, aiemmin syntyneitä vahinkoja ei välttämättä havaita.

4. Autopalvelu Lehtinen vastaa ainoastaan itse aiheuttamista vahingoista eikä vastaa autoon tulleista teknisistä vioista tai muista häiriöistä, jotka johtuvat mahdollisesti kuljettajan huolimattomasta auton käytöstä tai virheellisestä tai puutteellisesta ylläpidosta.

5. Vahinko tilanteissa joissa Autopalvelu Lehtinen katsotaan vahingon aiheuttajaksi vahingot korvataan ensisijaisesti auton omistajan/haltijan vakuutuksesta. Autopalvelu Lehtisen vakuutus korvaa omistajalle/haltijalle mahdollisesti aiheutuneet vahingot.

6. Autopalvelu Lehtinen ei vastaa kiven iskeytymistä tuulilasiin tai muista mahdollisista normaaliin auton käyttöön liittyvistä vaurioista maalipinnassa. Renkaan puhkeamiset eivät kuulu Autopalvelu Lehtisen vastuuseen.

7. Autopalvelu Lehtinen ei vastaa mahdollisista yhteistyökumppanin (esim. katsastus) autolle aiheuttamista vahingoista. Ne on sovittava aina asiakkaan ja yhteistyökumppanin kesken.

8. Asiakkaan on varmistuttava siitä, että auto on luovutettaessa Autopalvelu Lehtiselle ajokuntoinen ja lain edellyttämät velvollisuudet hoidettu. Mahdolliset sakot, jotka johtuvat asiakkaan huolimattomuudesta (esim. verot myöhässä) laskutetaan aina asiakkaalla.

9. Asiakas maksaa aina käytetyn polttoaineen.

10. Asiakkaan on AINA ilmoitettava mahdollisista vaurioista ja mahdolliset ajamiseen ja/tai turvallisuuteen liittyvät tekijät Autopalvelu Lehtisen noutaessa autoa.

11. Palautuksen yhteydessä on asiakas velvollinen tarkastamaan auton yhdessä Autopalvelu Lehtinen kanssa ja ilmoittamaan mahdolliset siirron aikana syntyneet vauriot. Mikäli asiakas ei ole paikalla palautuksen yhteydessä tai auto viedään eri paikkaan mahdollisesti jälkikäteen tulleista vaurioilmoituksista ei Autopalvelu Lehtinen ota vastuuta. Autopalvelu Lehtisen vastuu autosta loppuu kun auto on toimitettu sovittuun paikkaan.